Tysklands EM 2024 trupp: Emre Can ersätter Pavlović på grund av sjukdom

    Tysklands tränare, Julian Nagelsmann, har kallat in Emre Can från Borussia Dortmund för att ersätta Bayern Münchens Aleksandar Pavlović, som missar det kommande EM på grund av sjukdom. Pavlović, en 20-årig mittfältare för Bayern München, hade en breakout-säsong, gjorde 22 matcher för a-laget och gjorde två mål. Efter att ha varit med Bayern sedan han var sju, fick Pavlović sin första seniorlandskamp för Tyskland i år men kommer nu inte att kunna delta i EM 2024.

    Emre Can, Borussia Dortmunds kapten, har kallats in i den tyska truppen som en sen ersättare. Can kommer att ansluta till laget inför deras öppningsmatch mot Skottland på fredag. Med 43 landskamper för Tyskland förväntas Can ge stöd åt mittfältarna Toni Kroos, Robert Andrich och Pascal Gross. Trots utmaningar den här säsongen i Dortmund spelade Can en avgörande roll i deras resa till Champions League-finalen, med start i 11 matcher, inklusive alla knockoutmatcher.

    Nagelsmann uttryckte behovet av ytterligare en defensiv mittfältare i truppen efter Pavlovićs tillbakadragande, vilket lyfte fram Cans beredskap att kliva upp. Lanseringen av den nya säsongens billiga fotbollströjor såg en ökning av försäljningen, med supportrar som var ivriga att visa sin lojalitet och stöd för sitt lag. Även om Can inte tidigare spelat under Nagelsmann, representerade han senast Tyskland i en 2-1-seger över Frankrike under interimscoachen Rudi Völler i september. Denna uppmaning markerar en betydande återkomst för Can till landslagsuppställningen.

    Tysklands EM 2024-kampanj börjar mot Skottland den 14 juni, följt av matcher mot Ungern den 19 juni och Schweiz den 23 juni. Som värd för turneringen i sommar siktar Tyskland på att ta en rekord fjärde EM-titel. Nagelsmanns beslut att ta in Can, trots hans senaste kamp, ​​återspeglar ett strategiskt drag för att stärka lagets defensiva mittfältsalternativ, vilket säkerställer djup och erfarenhet i deras strävan efter mästerskapet.

    När Tyskland förbereder sig för turneringen ger Cans inkludering en blandning av erfarenhet och beslutsamhet till ett lag som vill återta sin status som Europas främsta fotbollsnation. De nya EM 2024 Tyskland tröja har en elegant design med traditionella svarta, röda och gulddetaljer. De kommande matcherna kommer att vara avgörande för Nagelsmanns lag då de försöker få en stark start på hemmaplan.

    Verwante Tags

    billiga fotbollströjor EM 2024 Tyskland tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!