Real Madrid säkrar Kylian Mbappe med £85 miljoner signeringsbonus

    Den franska fotbollssensationen Kylian Mbappe har slutfört sin efterlängtade flytt till Real Madrid, enligt uppgift att säkra en signeringsbonus på över 85 miljoner pund, eller 108,4 miljoner dollar, under de kommande fem åren. Övergången följer Real Madrids senaste triumf i UEFA Champions League, vilket markerar deras 15:e titelvinst. Mbappe uttryckte sin upprymdhet på sociala medier och beskrev flytten som en dröm som gick i uppfyllelse och tackade fansen för deras stöd. Hans ankomst till Real Madrid väcker inte bara spänning på planen utan driver också försäljningen av billiga fotbollströjor med hans ikoniska nummer.

    Real Madrid bekräftade avtalet för Mbappe att ansluta sig till klubben under de kommande fem säsongerna, även om specifika ekonomiska detaljer inte avslöjades. Den 25-årige VM-vinnaren kommer att slå sig samman med stjärnor som Vinícius Jr. och Jude Bellingham i Real Madrid, vilket potentiellt kommer att bilda en formidabel fotbollsdynasti. Mbappe, PSG:s ledande målskytt genom tiderna, kommer att bära tröjan nummer 9 i Real Madrid, och knyter an till laget när hans kontrakt med PSG går ut i juni. Från Madrids livliga gator till online-återförsäljare över hela världen, efterfrågan på Mbappé tröja skjuter i höjden när fansen rustar upp sig för att stödja sin nya stjärna.

    Sky Sports rapporterade att Mbappes signeringsbonus från Real Madrid skulle överstiga 85 miljoner pund, att betalas ut under varaktigheten av hans femårskontrakt. Mbappes flytt till Madrid har varit föremål för spekulationer under en tid, till och med före hans kontraktsförlängning med PSG 2022. Under sin tid med PSG samlade Mbappe på sig många utmärkelser, inklusive ligatitlar och anmärkningsvärda 250 mål. Han misslyckades dock med att säkra en Champions League-titel med PSG, en prestation han vill lägga till sin lysande karriär, som redan inkluderar en världscuptriumf med Frankrike 2018.

    Mbappes tillkännagivande åtföljdes av nostalgiska bilder på honom iförd Real Madrid-jacka under ett tidigare besök i klubben, varav en fångar ett möte med den tidigare Real Madrid-stjärnan Cristiano Ronaldo. Forwardens flytt till Real Madrid representerar en betydande milstolpe i hans karriär, eftersom han siktar på att bidra till klubbens fortsatta framgångar på både inhemska och europeiska fronter.

    Verwante Tags

    billiga fotbollströjor Mbappé tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!